måndag 29 november 2010

Nedräkning till Jul

Nu börjar nedräkningen till jul. Det är en mysig period men även fylld med saker som måste hinnas med. Vi har många middagar, caffekalas och julmarknadsbesök inbokade. Vi har redan avklarat julklappsinköpen till barnen men det är ju egentligen det lättaste. Det är svårare att komma på något till oss själva och för att inte tala om till svärföräldrarna. De fyller dessutom 60 år båda två inom de närmaste månaderna. Fast med lite kalendrar med foton på barnen så kommer vi långt. Uppå det så ska jag vara borta genom jobbet 4 dar denna vecka och nästa helg åker vi till St.Moritz. Därför var det självklart att julgran, julpyntningen, trädgårdsbelysning och pepparkaksbak skulle vara avklarat denna helg. Och det blev det !



Natalie och Lucas kunde även prova sina skidor i trädgården, för natten till i söndags föll den första snön för denna vinter och täckte gräsmattan.

1 kommentar:

Camilla Toniolo sa...

Oj! Det var inte daligt att hinna med julgran, julpynt och allt annat redan nu! Da kan ni ägna er at att njuuuta resten av december da! :-)