tisdag 12 juni 2012

Sommarlov och Zürich

Nu har sista dagisveckan inletts. Allra, allra sista för Natalie som börjar skolan den 3 september! Ett lååångt sommarlov väntar. Det känns lite konstigt eftersom sommarvärmen inte ännu infunnit sig. Regn, regn, regn var eviga dag.

På torsdag ska jag och Christian med Natalie till Kinderpital i Zürich för hennes årliga kontroller. Först blir det ultraljud av njurar och sedan två läkarbesök. Den ena för njurarna och den andra för benet. Kanske tas det urin- och blodprov med. Eftersom Natalie har klagat på ont i magen i ett antal månader skrev Christian ett e-mail till läkaren i dag och undrade om de inte kan göra ultraljud på magen med. 4 minter senare svarade läkaren: Visst kan vi det. Inga problem!

Vi ska vara där tidigt på morgonen så vi åker redan på onsdagkväll och övernattar. Nonna kommer och bor hemma hos oss med Lucas. De har en avslutningspicknick på dagis på torsdag då föräldrarna får komma med. Natalie, och vi, missar tyvärr denna, men nonna var glad för att hoppa in och följa med Lucas.

Barnen börjar sommarlovet med en veckas simskola. Meningen är att de ska simma i en utomhuspool, men vi får väl se hur det blir med det.

Inga kommentarer: