torsdag 12 juli 2012

Bad och sol


Förra helgen turistade vi på hemmaplan. Vi åkte ut med båt på sjön och badade och solade. På lördagskvällen åt vi middag på restaurang i Italien med efterföljande italiensk glass i glassbaren i byn. Jo, italiensk glass är inte som andra glassar. Den som smakat vet. Mmmm.

Denna vecka följer barnen ett sommar bad-och-sport-program, eller vad man kan kalla det. De är där från kl 9 till 12 och gör olika sportaktiviteter och simning. Barn från 5 år kan även stanna och äta och fortsätta aktiviteterna på eftermiddagen, men eftersom Lucas är för liten så går både han och Natalie bara förmiddagar. Det skulle vara trist för Lucas att vara ensam hemma på eftermiddagarna annars. De är så entusiastiska och har så roligt! De har provat basket och innebandy för första gången. Tyvärr så fick Lucas feber idag på eftermiddagen så han kan tyvärr inte gå dit i morgon. Det är synd (det är även lite synd om mig som hade planerat in vattengympa).

I går eftermiddag var vi och hälsade på en tjej som jag lärde känna på vänta-barn-kursen när jag var gravid med Natalie. Vi har inte setts på nästan tre år och barnen kommer inte ihåg varandra. Det var roligt att ses igen och det kommer vi nog göra fler gånger innan våra stora (snart) sexåringar börjar skolan i höst.

Inga kommentarer: