tisdag 27 december 2011

Julen

I dag är jag tillbaka på jobbet efter en liten långhelg. Christian är ledig hela veckan, men jag jobbar tisdag och torsdag. Solen skiner och det är ganska varmt så det är inte särskilt lockande att vara på jobbet, men semesterdagar växer inte på träd...
Julen är över. Barnen öppnade julklappar både på lördags- och söndagsmorgonen. Vi åt lite gott på lördagskvällen tillsammans med svärföräldrarna hemma hos oss. På söndagen var vi hos Christians kusin och firade jul. Barnen var glada för alla sina julklappar. Det blev böcker, filmer, lite kläder och pussel till båda två, en radiostyrd bil, delar till Brio tågabana och en liten handdator till Lucas och lego, väggdekoration och pyssel till Natalie. Julstämningen inföll trots att vi hade strålande sol och 12 grader. Barnen spelade fotboll efter lunchen och det resulterade i ett besök på akuten med Lucas... Han ramlade in i en rosenbuske och fick ett skärsår i pannan. Blod rann nerför ansiktet och det såg ganska djupt ut så vi tyckte det var bäst att visa upp såret. Det behövdes dock inte sys, han tejpades bara.

Igår åkte vi upp till Lüina-Airolo och åkte skidor. Lucas åker nu nerför barnbacken alldeles själv och Natalie tog mod till sig och provade lite hopp med skidorna. Om barnen vill åker vi nog dit i morgon med.













1 kommentar:

Camilla Toniolo sa...

Oj! Sadan tur att det inte behövde sys ialla fall. Men liiite typiskt Lucas, va? ;-)