tisdag 12 november 2013

Bilder

Här kommer bilder från den 26/10 när vi var ute och promenerade (barnen cyklade) vid sjön Origlio. Vi åker hit ganska ofta. Barnen gillar det. Man cyklar en bit längs sjön och kommer sedan fram till en stor lekpark. Denna gång stannade vi dock inte så länge i lekparken för båda barnen lyckades göra sig illa. Natalie fick en gunga på hakan och bet sig i tungan, tanden gick nästan igenom (!). Lucas skrapade kinden när han halkade på ett balansgångsrep. Fast det gick ganska fort över, bilderna är tagna efteråt. 
 

 
Detta var den 30/10 när jag och barnen var och hyrde skidor, stavar och skidskor. På Lucas uttryck kan man utläsa att det oftast kommer bli jag eller Christian som kommer få bära utrustningen...

 
Här kommer lite bilder från när vi var vid Gardasjön (31/10-2/11). Hotellet vi bodde på var ett residence och vi hade en stor lägenhet med två sovrum och vardagsrum och kök. Och två badrum. Mycket rymligt och inte så dyrt alls. Det är ju inte riktigt högsäsong. Pool fanns med, men det var inte badtemperatur direkt :-) 

 
Första dagen promenerade vi lite i Peschera del Garda, åt lunch och sedan besökte vi ett slott. Barnen gillade att springa runt i slottet, men lite mindre att promenera och titta på alla souveniraffärer.






Fredagen var vi hela dagen på Gardaland och åkte karuseller, men det har vi inga kort ifrån. Sista dagen besökte vi ett safari och djurpark. Roligt avslut på minisemestern.

 
Här kommer en bild från Caslano den 3/11. Vi tog med barnens sparkcyklar och promenerade några kilometrar. När solen är framme är det faktiskt ännu riktigt varmt. 
 
 
Och så till slut några bilder från min och Christians weekend i Madrid:




Inga kommentarer: