torsdag 10 november 2011

Höstlovet

Nu är mormor redan tillbaka i Sverige sen ett par dagar. Vi hann med en hel del under de 10 dagar som hon var här. Den första halvan var solig och varm och vi försökte vara så mycket som möjligt utomhus. Barnen ville visa hur duktiga de är på att cykla, gunga och klättra. Vi shoppade skor och åt på uteserveringar.







Under de regniga dagarna som följde var vi mera inomhus, vi åkte och hyrde skidor och skidskor, en dag var vi på IKEA där de kunde leka bland bollarna, vi åt polenta med kanin hos svärföräldrarna och så fick barnen även komma ut och plaska lite i vattenpölar. Mormor hade handlat med sig godis, lakrits, dipsåser, hallonkräm, snabbrisgrynsgröt och filmer till barnen. Lucas älskar sina Alfonsfilmer och har redan sett alla flera gånger.




När Natalie skulle berätta för dagisfröken vad vi gjort under lovet så var det första hon kom på att vi hade hyrt skidor och skidskor. De ser båda fram emot detta. Hoppas Natalie minns hur man gör från förra vintern. Lucas ska lära sig i vinter är det tänkt.


Inga kommentarer: