tisdag 5 april 2011

Skidsemester

I går kom vi hem från 5 dagar semester i St.Moritz. Vi hade planerat att åka dit under karnevalveckan men så var Christian tvungen att åka till Amerika genom jobbet. I onsdags hyrde jag skidor till Lucas eftersom han sagt att han också ville åka skidor. Till Natalie hyrde vi redan i december förra året för hela säsongen. Jag trodde nog inte att Lucas skidor skulle bli så användna, men det blev dom! Vi fick jättefint väder och det var så roligt att vi kunde åka skidor hela familjen tillsammans. Natalie åker helt själv och Lucas fick åka mellan benen på Christian.

Lite gråt och gnäll blev det emellanåt men inte alls så mycket som jag trott. För barnen var det ett äventyr bara kabinerna (eller linbanor kanske det heter på svenska) och tågen som man tar för att komma upp i backarna. Nätterna gick bra. Natalie och Lucas sov tillsammans i sovrummet och vi sov på bäddsoffa i vardagsrummet.

I går åkte vi till ett bad där det bland annat finns barnpool med rutchkanor och en utomhuspool med varmt källvatten. Oj va roligt de hade. I går eftermiddag kom vi hem till ett 25-gradigt Lugano.





Inga kommentarer: